lauantai 6. joulukuuta 2014

Viikon 49 positiivinen ajatus: Suomi 97 vuotta!

Ellen Svinhufvudin kakku sopii juhlistamaan Suomen syntymäpäivää.
Vietämme Suomen itsenäisyyspäivää kotona herkutellen. Ensin revittyä possua omenakastikkeella ja muusia. Jälkiruuaksi Ellen Svinhufvudin kakkua ja Finlandia-marmeladikuulia.

Kakun ohje on Maku-bloggari von Smöörin käsialaa, mutta kolmen munan ohjeella viiden sijaan. Kakku on joidenkin mielestä aika miedon makuinen ja nykyihmisen suuhun ehkä turhan voinen, mutta halusin silti kokeilla tätä ja tehdä omat arvioni.

Maistamisen jälkeen totesimme, että voinen on ja pieni pala riittää vallan hyvin. Kakku on siis hyvin riittoisa. Ohjeessa kannattaa käyttää sitä espressoa, ei tavallista kahvia!



Oikein juhlavaa itsenäisyyspäivää kaikille!


***Äitimarja***



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)