torstai 5. kesäkuuta 2014

Rillaillaan...

Kasviskimaraa pekonilla.
Tässä tämän kesän ensimmäiset suosikkivartaat. Helppoa kuin suuhun laitto ;) Ja hyvää. Marinoituja kasviksia oman maun mukaan ja ympärille pekonia. Jos ei pekonit kiinnosta, ne voi hyvin jättää pois, mutta hyvää makua ne kuitenkin tuovat.

KASVIS-PEKONIVARTAAT
7-8 varrasta

1 kesäkurpitsa
250g jumboherkkusieniä
1 punainen paprika
paketti pekonia

Marinadi:
1 dl öljyä
3 rkl soijakastiketta
mustapippurirouhetta, valkosipulirouhetta, sipulijauhetta, paprikajauhetta

Laita bambutikut veteen likoamaan, jotta ne eivät syty palamaan grillattaessa.
Tee ensin marinadi ison kulhon pohjalle sekoittaen kaikki ainekset yhteen.
Pese ja paloittele kasvikset suoraan kulhoon ja kierittele marinadissa. Anna maustua sen aikaa, kun grilli lämpenee.
Töki kasvikset tikkuihin ja kiedo samalla väleihin pekonia. Grillaa, kunnes pekoni on kypsää.

Muita mukaan sopivia kasviksia ovat kesäsipulit ja kirsikkatomaatit.

Kaikki meni ja lapselle kelpasi myös.

Herkullista grillikautta!


***Äitimarja***


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)